Haber

Bakan Akar muhalefeti yere serdi! Bu perdeden ilk kez konuştuğunda

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen milletvekili adayı tanıtım toplantısına katıldı.

Bakan Akar, törende yaptığı açıklamanın ardından şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durmaktan başka şansımız yok. Başka seçenek yok. Sayın Cumhurbaşkanımız bu uğurda, bu vatan için, 85 milyon için, asil Türk milleti için, ümmet için elinden geleni yaparken, bu sefer de bize böyle bir görev verdi. İnşallah bu görevi sizlerle birlikte tamamlayacağız.

Üzerinde çalışıyor. Hepinizin bildiği gibi, dünyada belirli düşünceler vardır. Güvenlik sorunları var, etrafında bazı olaylar oluyor. Çok farklı gelişmeler var. Ekonomik, askeri ve güvenlik alanlarında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti, kişiliği ve kimlik siyasetiyle uluslararası bağlara konu olmuştur. Türkiye olmadan bölgemizde rastgele bir sorunu çözmek mümkün değil. Bu nedenle Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü ve daha büyük olması gerekiyor. Bunun için hepimizin daha çok çalışması gerekiyor.

Güçlü Türkiye, büyük Türkiye için. Şu anda Mehmetçik, terörle mücadelede büyük bir başarı ile teröristlerin kafaları üzerindeki tüm sığınaklarını, barınaklarını, barınaklarını, sığınaklarını yerle bir etmiştir ve yıkmaya da devam etmektedir. Teröristler aynı yerde 2 gece yatamaz. Mehmetçik’in nefesi boyunlarında. İnşallah bu gayretin sonunda 40 yıldır milletimizin başına bela olan bu beladan ülkemizi ve milletimizi kurtaracağız.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hepinizin bildiği gibi Irak’ın kuzeyindeki terör kampları, Suriye’nin kuzeyindeki terör koridoru teröristlerin kafaları üzerinde imha edildi. Teröristler kazdıkları çukurlara gömülüyor. Gömülmeye devam edecek. Terörle mücadelede kararlıyız, kararlıyız

‘MEHMETÇİK MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR’

Sözlerine devam eden Akar, şöyle devam etti:

“24 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Mehmetçik 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi. Bunu da sürdürüyor. Sadece terörle mücadelede değil, tüm denizlerimizde, tüm göklerimizde, ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatlerini korumak için. , şimdi bile Mehmetçik göz kırpmazsam ölürsem şehit, ben kalırsam gazi anlayışıyla mücadeleye devam edeceğiz.

“TERÖRİSTLERLE ANLAŞMALARINI BAĞLAMAYACAĞIZ”

Bakan Akar, terörle mücadelenin 40 yıldır devam ettiğini kaydederek, “Bu mücadelede şehitlerimiz var. Biz ölürsek şehitlerimizin bir damla kanını bırakmamak için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yapmış olduğu çalışmalar vardır. gazi anlayışıyla gösterdiği çaba.Bu çabanın boşa gitmesine izin vermeyeceğiz.Teröristlerle uzlaşmalarına göz yummayacağız.Milletimiz.” “Teröristler bazı siyasi partilerle işbirliği yapıyor. Bu siyasi partiler de bir şekilde ittifaklar yapıyor. Bu asil millet buna asla izin vermez. Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz.”

‘BU BİR SORUN DEĞİL’

Bakan Akar, “Teröristle bu işin içinde olmayanlarla derdimiz var” diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Teröristlerle, mesafe koymayanlarla sorunumuz var. Bu konuda herkes uyanık olsun. Sorun parti sorunu değil. Sorun zihniyet sorunu. Hiçbir şekilde bunlara göz yummayacağız. Ülkemizin bölücü, birlik ve beraberliğine tecavüz eden bu teröristlere karşı işbirliği yapanlara fırsat vermeyeceğiz.Bazıları bilinçli olarak teröristleri teşvik ediyor.FETÖ’yü tekrar geri getireceğiz diyorlar.İnsan haklarından yararlanalım diyorlar. Teröristler elebaşlarını cezaevinden çıkaracaklarını söylüyorlar. Buna hiçbir şekilde izin vermemiz söz konusu değil. Bu millet buna izin vermez. Bunu görmemiz ve anlamamız gerekiyor. çaba. Sorun milletvekili olmakta değil. Sorun onlara karşı mücadele etmektir. Bunu herkesin bilmesi ve görmesi gerekir. Buradaki en önemli şey sadece isimler değil. Sorun Cumhur İttifakı değil, Millet İttifakı. Sorun milli ve yerli duruştur. Milletler Topluluğu’nun özelliği budur. Yerli ve milli duruş. Tüm bu gelişmelere karşı önlemlerimizi alacağız. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyacağız” dedi.

haber-erenler.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu