Haber

Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Beylikdüzü’nde arıza kontrolü için kullandığı metrobüsten inerken başka bir metrobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden Eyüp Maytalman’ın naaşı, sağlık muayenesinin ardından ailesi tarafından teslim alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Haramidere mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Maytalman yönetimindeki Büyükçekmece istikametine giden metrobüs Haramidere’de arızalanan aracı kontrol etmek için dışarı çıkan sürücü Eyüp Maytalman’a, yönetimindeki 34 TN 2788 plakalı metrobüs çarptı. HA isimli sürücü karşı yönden geliyor. Çarpışma sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Maytalman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kaza yapan metrobüsün sürücüsü HA gözaltına alındı. Konuyla ilgili polis ekipleri çalışma yaparken Eyüp Maytalman’ın naaşı yakınları tarafından adli tıp kurumundan teslim alındı. Eyüp Maytalman’ın naaşı, Esenyurt Kıraç’taki Hacı Hasan Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından memleketi Ordu’nun Kabataş ilçesinin Belen köyünde defnedilecek. Öte yandan 15 yıldır metrobüs şoförlüğü yapan Maytalman’ın iki kızı olduğu öğrenildi.

Ölüm haberini kazadan 2 saat sonra akşam saatlerinde aldıklarını belirten Belen Köyü Dernek Başkanı Erdal Doğan, “Eyüp benim arkadaşımdı. Aynı yaştayız. Beylikdüzü Haramidere’de otobüs bozuldu. Otobüs bozulunca Aşağı indi, durdu. Yola indi ve o anda dikkati mi dağıldı, yoksa uzakta mı bilmiyorduk. “Karşıdan gelen metrobüs ona çarpıyor ve o anda bayılıyor. Oradan hastaneye götürüyorlar. Akşam hastaneye gittiğimizde bir iki saat sonra ölüm haberini aldık. Cenaze Ordu Kabataş Belen köyüne götürülecek” dedi.

Kendisiyle bir hafta önce görüştüğünü belirten akrabası Hacı Doğan, “Teyzemin torunu. Kendisi de bir hafta önce tanıştı. Bana bu işlerin zor olduğunu söyledi. Yani normalde frene bastığınızda olur” dedi. Yaklaşık iki yüz elli tonluk bir ağırlık var. Bu nedenle her an kaza olabilir.” “Yapabilirim, bağışlasın” dedi. Madem öyle bir güç tarafı var, ben de ‘Bu işi bırak yeğenim. Ben bu işe bir kez girdim, sonuçta geçimimi buradan kazanıyorum’ dedim. dışarı çıkmam biraz zor olacak’ dedi. Evet, asıl akrabası İstanbul’da. Ben amcasının oğluyum. Sürekli görüşüyorduk. En son bir hafta önce görüşmüştük. Ani vefatı beni çok etkiledi.Allah mekanını cennet etsin.İki küçük çocuğu var.En önemlisi ailesinin çocukları mağdur olmasın.En güzeli de eşi de rahatsız olmasın., şeker hastası. “Benim için öncelikli olan çocuklarımın eğitimidir. Bundan sonra yapabileceğimiz en iyi şey iki kız çocuğunu en iyi şekilde eğitmektir” dedi. – İSTANBUL

banazhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu