Haber

DEPREM BÖLGESİNE GİDEN KURTARMA GÖREVLİSİNİN GİYSİLERİNİ ÇALDI; BU ANLAR KAMERADA

Kurtarma ekibinde görevli Mevlüt Mikailoğlu’nun deprem bölgesine gidecek arkadaşı Serkan Oral’a getirdiği içi giysi dolu çanta binanın önünden çalındı. Yoldan geçen bayanın çantayı aldığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, dün İnegöl ilçesi Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İHH arama kurtarma ekibi üyesi Mevlüt Mikailoğlu, deprem bölgesine giden arkadaşı Serkan Oral’a kıyafetlerini vermek için buluşma noktasına gitti. İçinde kıyafetlerin olduğu çantayı apartmanın girişine koyarak kaldırımda arkadaşını beklemeye başlayan Mikailoğlu, bir süre sonra yerinde olmadığını anladı. Çalıştığı iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Mikailoğlu, çantanın bayan tarafından çalındığını gördü. Görsellerde; Mikailoğlu kaldırımda sırtı dönük bir şekilde beklerken, yoldan geçen kişinin bina girişinde duran çantayı alıp yürüdüğü görüldü.

‘GİYSİLER MİLLETİN BAĞIŞLARIYLA ALINDI’

Çok acı çektiğini belirten Mevlüt Mikailoğlu, çantayı alan kadına seslenerek, “Ablacığım, aldığın o çantada İHH arama kurtarma ekibinin kıyafetleri var. milletin bağışları, hayat kurtarmak için kullanılıyor ve size hiçbir faydası yok. Çantayı alırken hiç mi utanmadınız mı? Biraz vicdanınız olsa o çantayı geri getirir miydiniz?” dedi.

haberdefne.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu