Haber

Hatay’da hamile kadın erken doğum yaptı: Çadır olmadığı için evdeydik

Hatay’da akşam saatlerinde meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem fırtınası yaşandı.

Defne ve Samandağ’da meydana gelen sarsıntılar sırasında, Altınözü’ndeki hafif hasarlı olduğu belirtilen evinde bulunan hamile Culya Keykuni, panik içinde eşiyle birlikte dışarı çıktı. Bu sırada ağrıları artan Culya Keykuni, erken doğum yaptığı sahra hastanesine kaldırıldı.

Culya Keykuni, beyin sarsıntısı geçirdikten yarım saat sonra sahra hastanesinde ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Anne ve kız bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Anne Culya Keykuni ve bebek, ilerleyen saatlerde Adana Şehir Hastanesine sevk edildi.

Baba Hasan Keykuni yaşadıklarını şöyle anlattı: “Depremden kaçıyorduk, sadece 3 merdiven kalmıştı. Üstünden atladık ve sonra buraya geldik. Panikleyen jandarma bizi buraya getirdi. Tanrı seni korusun. Geldikten yarım saat sonra doğum yaptı. Karım çok iyidir. Yoğun bakımda Adana Şehir Hastanesine kaldırılacak. Narlı’da evde kalıyorduk. Çadır olmadığı için evdeydik. Mühendisler ‘Eviniz biraz hasar görmüş olabilir’ dediler. Evin yıkılıp yıkılmadığını göremedim.” (HABER MERKEZİ)

haber-osmaneli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu