Ekonomi

Hyliion yeni ticari müdürünü atadı

AUSTIN, Teksas – Hyliion Holdings Corp., sürdürülebilir enerji üretimi teknolojisinde yenilikçi. (NYSE: HYLN), Govindaraj (Govi) Ramasamy’nin yeni Ticaret Direktörü olarak atandığını duyurdu. Elektrik üretim devi Cummins’te 17 yıl boyunca çalışan Ramasamy, Hyliion’un ticari stratejilerini ve operasyonlarını yönetecek ve emisyon ayak izini azaltarak 24 saat enerjiye yönelik küresel müşteri taleplerini karşılamaya odaklanacak.

Ramasamy’nin Cummins’teki Küresel Veri Merkezi İşi lideri olarak önceki rolü, gelir artışını artırmada ve şirket için önemli bir sipariş defteri oluşturmada etkili oldu. Yeni nesil teknoloji geliştirmedeki müşteri ortaklıkları ve uzmanlığı, Cummins’in güç dönüşümü segmentinde öncü olarak itibarına katkıda bulunmuştur.

Hyliion Kurucusu ve CEO’su Thomas Healy, “Govi’nin liderliği ve büyümeyi teşvik etme ve yenilikçi çözümler sunma konusundaki kanıtlanmış geçmişi, enerji üretimi pazarındaki varlığımızı genişletmeye devam ettiğimiz sürece çok değerli olacak” dedi.

Ramasamy’nin küresel deneyimi Çin, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’daki çeşitli liderlik pozisyonlarını içermektedir. Geçmişi satış, iş stratejisi, ürün pazarlama, mühendislik, proje geliştirme, uygulama ve tedarik zinciri yönetimi alanlarındaki rolleri içermektedir.

Hyliion’un temiz enerji çözümlerine olan bağlılığından bahseden Ramasamy, “Bu sözü gerçeğe dönüştürmek için Hyliion’daki inanılmaz gruba katılmaktan gerçekten heyecan duyuyorum” dedi.

Merkezi Austin, Teksas’ta bulunan Hyliion, gelişen enerji ekonomisine uyum sağlamayı amaçlayan, çeşitli yakıt kaynaklarıyla çalışabilen dağıtılmış güç jeneratörlerine odaklanıyor. Şirketin KARNO jeneratörü, araçlar ve denizcilik dahil olmak üzere hem sabit gücü hem de taşınabilir uygulamaları desteklemek üzere tasarlanmış doğrusal bir ısı jeneratörü mimarisini kullanan, yakıttan bağımsız bir çözümdür.

Bu yazıdaki bilgiler Hyliion Holdings Corp.’a aittir. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

kumruajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu