Haber

Kırklareli Valisi Birol Ekici Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Vali Ekici, yaptığı açıklamada, büyük bir manevi huzurla algılanan Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Bayramların sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının pekiştiği özel günler olduğunu kaydeden Ekici, “Asıl bayram paylaşma duygusudur. Akrabadan, akrabadan, komşudan, vatandan başlayarak. canları pahasına müdafaa ediliyor, şehitlerimizin, yetimlerimizin, hastalarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaçların muhterem ailelerini ağırlıyoruz.Halkımızı ziyaret etmeli, gönüllerini almalı, ihtiyaçlarını karşılamalı ve bu uğurda yolu, tatili tatil tadında yaşama erdemine ulaşmalıyız” tabirini kullandı.

Bayramda küskünlükler, küskünlükler unutulur, sevinçler, paylaşımlar, kaynaşmalar ve

Yardımlaşma duygularının ön plana çıkması gerektiğini kaydeden Ekici, mesajında ​​şunları söyledi:

“Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberlik içinde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya ve trafiğin gidişatını değiştirecek her türlü davranıştan uzak durmaya davet ediyorum.” bayram sevincini acılara dönüştürüyor… Aziz Kırklareli hemşehrilerim, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu