Haber

Minimum fiyat ne zaman belirlenecek? AK Parti’den son dakika açıklaması

AK Parti MKYK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Uluslararası kuruluşlar Diyarbakır annelerini yok sayıyor.

FETÖ hakkında yeni bir aşamaya geçecek bilgiler de elde edildi.

Topraklarımıza yönelik saldırıları engellemeye devam edeceğiz.

Her toplantının ilk unsuru deprem bölgesindeki vatandaşlarımızdır. Şehirlerimizi güçlendirmek için çalışmalar devam ediyor. Bilimin önderliğinde siyasi irade bütün işi yürütür.

EKSTRA KİRALAMA FİYATLARI

Vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun; Kiralarla ilgili olarak bize ilettikleri tüm şikayetleri yakından takip ediyor, çalışmalarımıza ivme kazandırarak ve etkisini iyileştirerek devam edeceğiz.

Çabalar enflasyonla devam ediyor. Düşüşü hep birlikte göreceğiz.

İSVEÇ’İN NATO’YA ÜYELİK SÜRECİ

PKK’lı teröristlerin eylemleri kabul edilemez. Terörle mücadele mevzuatı yetmez, uygulanmalı.

Birileri Türkiye’ye üstü kapalı ya da açık ambargo uygulamaya kalkıyorsa, Türkiye’nin alternatif arayışlarını eleştirmemeli. Bazı Amerikalı senatörlerin keyfine göre Türkiye’nin milli güvenliği ile ilgili adımlara biz karar vermeyeceğiz. Türkiye her halükarda kendini koruyacak güce ve kudrete sahiptir.

“KIBRIS TÜRK BİR AZINLIK DEĞİLDİR”

Kıbrıslı Türkler azınlık değildir. ABD ve Avrupa Birliği, Kıbrıs Rumları ile bir takım tatbikatlar yaparak ve onlara bir takım silahlı yetenekler vererek süreci zehirleyen tutumlarından vazgeçmelidir. Bunların hiçbiri Ada’daki çözüme fayda sağlamaz. Bunların hiçbiri orada iki egemen devlet olduğu gerçeğini değiştiremez. Son dönemde ABD ve AB’nin yaklaşımlarının hiç de olumlu olmadığını gördük.

(Suriye ile Normalleşme)Siyasi süreci desteklemeye devam edeceğiz.

ASGARİ FİYAT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Asgari fiyat komitesi 3. kez toplanacak. Komite toplantısına saygı duymalıyız. O toplantıdan çıkacak karara göre büyük ihtimalle o tarihte çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız güzel işlerin yapılmasından yanadır. Sonuç gündeme geldiğinde hemen açıklanacaktır.

CHP’DE DEĞİŞİM TARTIŞMALARI

(İmamoğlu’nun ‘Gerekirse başkan da değişsin’ açıklaması) CHP, kongre partisi. Genel liderin değişmesini isteyenlerin bu değişikliğe kendilerinin katlanması gerekiyor.

Genel lider değişsin ya da değişmesin diyenlerin siyasi bir tavrı yok. Siyaset devlete aittir. Siyasi parti sahipleri, siyasi partilerin dayanaklarıdır. Taleplerini dinlemek esastır.

İSRAİL’İN BATI SERİSİNDEKİ SALDIRISI

Bu saldırıların bölge barışına katkısı yoktur. Hukuksuz yerleşimi meşru bulmadığımızı ve kındığımızı belirtmek isterim.

ANAYASA MAHKEMESİ’NİN HDP KARARI

AYM tek taraflı bir bakış açısı yürütür. Teröre karşı demokrasiyi koruyacak en güçlü tedbirler alınmalıdır. Anayasa Mahkemesi’nin kararı zayıflık yaratabilecek bir karardır.

(Af)Şimdiye kadar bu bahis hiç gündeme gelmedi.

haber-besiktas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu