Haber

SULTANGAZİ’DE OPERASYONA BAŞLAYANLAR

SULTANGAZİ’de dilencilere polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Çok sayıda dilenci yakalanırken, aramada dilencilerden çıkan para polis ekiplerini şaşırttı.

Sultangazi’de Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilçede dilencilerin artması nedeniyle polis ekipleri denetimini artırdı. Cami önleri ve işlek caddelerde ikamet eden dilencilere yönelik operasyon düzenleyen Sultangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gezici tim amiri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Gezici Barış Timleri çok sayıda dilenciyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan dilencilerin birinden yaklaşık 5 bin TL, diğer dilenciden bin TL geldi. Yakalanan dilencilerin kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra Kabahatler Kanunu’na göre yasal süreç uygulandı.

“BENİ BİR DAHA GÖRMEYECEKSİNİZ”

Bin lira ile polis tarafından yakalanan dilenci, polise bırakılması için yalvardı. Bir polis memuru, “Ben oruçluyum, burada boşa nefes tüketiyorum. Hayatım tehlikede ama günde bin lira kazanamıyorum” dedi. o yaptı. Dilenci ise “Beni bir daha burada görmeyeceksiniz, söz veriyorum” sözlerini kullanarak serbest bırakılmasını istedi.

altinova-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu