Haber

Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Konya’da coşkuyla karşılandı.

Ankara’da düzenlenen törenin ardından AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya İl Lideri Hasan Angı, Lider Altay’a adaylığında başarılar diledi.

“İnşallah Cumhur İttifakı personeli 31 ilçemizin tamamında yeniden iş başında olacak.”

Angı, “Belediye Başkanımız Uğur, Selçuklu Belediyesi’nde iki dönem sonra 6 yıldır Büyükşehir Belediyemize büyük hizmetler verirken, bu kutlu şehrin güzel insanlarının hayatını kolaylaştırmak, yatırımları yaygınlaştırmak ve daha da güzelleştirmek için çalışıyor. Güçlü Konya’yı güçlü Türkiye’ye dönüştürün. Dünyadaki mazlum milletlerin sesi olan Cumhurbaşkanımıza Konya.” Biz de Cumhur İttifakı olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ettik. Türk Yüzyılına doğru ilerleyen ülkemiz için 31 Mart seçimleri önem taşıyor. Çok şükür bu şehirde Cumhur İttifakı olarak ilçelerimizde, büyükşehirlerimizde sürekliliği her zaman sağladık. Bu dönemde 31 ilçemizin tamamında yeniden Cumhur İttifakı’nın oluşmasını diliyorum. “Çalışanlarımız görev başında ve bu şehre hizmet etmeye devam edecekler” dedi.

“Bu kadim şehre ilk günkü aşkla hizmet edeceğiz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuşmasına böylesine önemli bir görevde kendilerine güvenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, 15 yıllık tecrübeyle, ilk günkü aşkla, antik Konya kentine hizmet edeceklerini belirten Başkan Altay, şöyle devam etti: “MHP Halkın Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyorum. İttifak. Bu geziye çıktığımız günden bu yana Sayın İl Başkanımız.” Hasan Angı’nın ve il yönetiminin desteğini her zaman gördük. Ona teşekkür ediyorum. Yine Kadın Kolları Başkanımız şahsında yönetime, Gençlik Kollarımız şahsında tüm yönetime, ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, belediye başkanı arkadaşlarımıza ve milletvekillerimize. . “İnançları ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

“Konya’nın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok önemli çalışmalar yaptık”

Konya’nın birlik ve beraberlik şehri olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam eden Önder Altay, “Konya, Hazreti Mevlana’nın şehridir. Konya, Selçukluların Darü’l-Mülkü’südür. Bu kadim şehre hizmet edin, Elhamdulillah.” 15 yıl bu şehre hizmet etme şansım oldu. Selçuklu Belediye Başkanı olarak 9 yıllık görev süremde şehrimize önemli hizmetler verdik. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ve Konya halkının desteğiyle 6 yıldır onur ve haysiyetle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. İnsan hayatında önemli dönüm noktaları vardır. 22 Ocak 2009 Bugün başladığımız bu yolculukta hayatımın önemli dönüm noktalarından birini yaşıyorum. İnşallah 15 yıllık bu tecrübeyle yine bu kadim kente çok değerli hizmetler sunacağız. 6 yıldır Konya’nın hayallerini gerçekleştirmek için çok önemli çalışmalar yaptık. Bugün Konya sadece Türkiye’nin bir parçası değil. dünyanın takip ettiği değerli belediye şehirlerinden biri oldu. Hem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hem de Dünya Belediyeler Birliği ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Lideri olarak bu şehre hizmet ettim. “Tüm Konyalılar olarak özellikle deprem bölgesinde, Konya’nın ne kadar büyük bir şehir olduğunu, belediyeciliğin ne kadar gelişmiş olduğunu tüm Türkiye’ye ve tüm dünyaya Konya’da anlatma fırsatı bulduk” dedi.

“Bizim en önemli görevimiz burada yaşayan insanların başını dik tutmaktır.”

“En değerli misyonumuz burada yaşayan insanların başını dik tutmak, en değerli görevimiz bu kadim kente hizmet etmektir” diyen Önder Altay, şöyle devam etti: “Bunda da yine Konya’ya değerli hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyorum. döneminde Konya halkının desteğiyle, doğduğum sokaklarda, büyüdüğüm, çalıştığım, çalıştığım bu şehrin insanlarına da teşekkür etmek istiyorum. Konya’nın hangi sokağına gidersek gidelim, Konya’nın hangi sokağına gidersek gidelim, Konya’nın 31 ilçesinden hangisini gezersek gezelim, her zaman büyük bir heyecanla, büyük bir sevgiyle, büyük bir şefkatle karşılandık. “Allah bütün Konya halkından razı olsun. Desteğiniz ve dualarınız bizimle olsun” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza ‘Konya yine gereğini yapacak’ diye söz verdik”

Aday tanıtım programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’dan beklentilerine değinen Başkan Altay, “Konya bizi her zaman taçlandırdı, bu seçimde de gereğini yapacağını umuyorum. Biz, bakanlarımızla, il başkanımızla, milletvekillerimizle birlikte, kendisine, ‘Konya’da girilen sokak yok. Biz söz verdik, ‘Girilmemiş ev kalmayacak, yine Konya gereğini yapacak.’ İnşallah Konya bizi utandırmaz, il olarak gururlandırır. En büyük desteği Cumhur İttifakı’ndan alan Millet İttifakı, İnşallah “Güçlü bir Konya için bir adım daha” diyerek yola çıkıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. -KONYA

habertasova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu