Haber

Ünlü Oyuncu Emine Ün ve Evliliğe Hazırlanan Sevgilisi Ayk Karakulakyan’dan kötü haber!

Ekranların sevilen isimlerinden Emine Ün, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Emine Ün’ün 6 yıllık evli olduğu çocuğunun babası Emre Kınay’dan 2009 yılında boşandığını hatırlarsınız. Ünlü isim daha sonra Tolga Karataş ile nikah masasına oturdu. Ancak çift, aldatma iddiaları üzerine yollarını ayırdı. Ayk Karakulakyan ile uzun süredir birlikte olan Emine Ün’den kötü haber geldi.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Emine Ün hem özel hayatıyla hem de yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor.

Ünlü ismin 2003 yılında meslektaşı Emre Kınay ile evlendiğini ve bu evlilikten Duru adında bir kızı olduğunu hatırlarsınız. Ancak çift 6 yıl evli kaldı ve 2009 yılında boşandı.

Ün daha sonra işadamı Tolga Karataş ile evlendi. Ancak Karataş’ın Emine Ün’ü kardeşi Mine Ün ile aldattığı ve çiftin birkaç yıl sonra boşandığı iddia edildi.

Ünlü isim, son birkaç yıldır işadamı Ayk Karakulakyan ile birlikte yaşıyor. Memnuniyetlerini her yerde dile getiren çiftin yakında nikah masasına oturacağı bile konuşulmuştu.

Nikah masasına 3,5 karatlık yüzükle oturacağı söylenen Emine Ün yarım kaldı. Ünlü oyuncu ve sevgilisi hakkında kötü haber geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Emine Ün ve Ark Karakulakyan çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Birbirini takipten çıkaran çiftin ayrılık sebebi merak ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu