Yaşam

Ünlü oyuncular Mehmet Çevik’e vokal verdi

Ünlü oyuncular Mehmet Çevik’e vokal verdi

-Mehmet’in ünlü konukları

Dün akşam Bursa’da sahne alan Mehmet Çevik’in ünlü konukları oldu. Bursa’da çekimlerine başlanan ‘Düğün Savaşı’ filminin ünlü oyuncuları Ersin Korkut, Durul Bazan, Hacı Ahmet Ak ve Hakan Bulut Çevik doyasıya eğlendi.

Son dönemlerde Serdar Ortaç’ın sevilen şarkısı ‘Biliyorum’ ile düet yaparak adından söz ettiren Mehmet Çevik, Gagalini sahnesinde yaptığı müzikle Bursalıları heyecanlandırdı. Onu dinlemeye gelenlerin arasında geçtiğimiz günlerde Bursa’da çekimleri başlayan ‘Düğün Savaşı’ filminin oyuncuları da vardı. Ersin Korkut ve Hacı Ahmet Ak, Mehmet Çevik’in Serdar Ortaç ile yaptığı düette sanatçıya ‘Ben olsam bilirim. Büyük beğeni ve alkış toplayan düette Hacı Ahmet Ak, “Sesim kötü olduğu için özür dilerim” dedi. Ersin Korkut ve Hakan Bulut, sahneye çıktıkları sırada bu anları cep telefonlarına kaydetti. Çekimler sırasında fırsat bulup Mehmet Çevik’i dinleyenler arasında Durul Bazan, Ersin Korkut, Hacı Ahmet Ak ve Hakan Bulut da vardı.

Düğün Savaşı filmi hakkında;

Bursa’da bir sahil kasabasında yaşayan Faruk, Gülizar’a duyduğu imkansız aşk sonucunda intihar etmek üzereyken Muhtar Hıdır’ın araya girip Trump’ı Mudanya’ya getirmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Başrollerini Durul Bazan ve Ersin Korkut’un paylaştığı sinemanın ekibinde; Burak Satıbol, Ayhan Taş, Parla Şenol, İnan Ulaş Torun, Zeynep Gülmez ve Gizem Arıkan. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin’in oturduğu ‘Düğün Savaşı’ filminin çekimlerinde Bursa’nın birçok farklı semtinin kullanılmasının yanı sıra Bursa’nın Mudanya semtinde ‘Düğün Savaşı’ filminin çekimleri devam ediyor. – BURSA

acipayam-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu