Ekonomi

Wabtec Kyra Yates’i yeni Yatırımcı İlişkileri Başkan Yardımcısı olarak atadı

PITTSBURGH – Demiryolu endüstrisi için küresel bir ekipman ve hizmet sağlayıcısı olan Wabtec Corporation (NYSE: WAB), Kyra Yates’i 18 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni Yatırımcı İlişkileri Başkan Yardımcısı olarak atadı. Yates, 2019 yılından bu yana bu görevi yürüten Kristine Kubacki’den görevi devralacak.

2008’den bu yana Wabtec’te çalışan Yates, görev süresi boyunca çeşitli iş segmentlerini destekleyerek şirketin finans ekibinde geniş deneyime sahip. Wabtec’in Küresel Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Finans Direktörü olarak görev yaptığı son pozisyonu, şirketin üretim, tedarik ve lojistik operasyonlarının mali yönlerini denetlemeyi içeriyordu. Bellarmine Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Yates, doğrudan Wabtec’in Başkan Yardımcısı ve CFO’su John Olin’e bağlı olarak çalışacak.

John Olin, Yates’in Wabtec’in finansalları, operasyonları ve büyüme stratejisi konusundaki derin anlayışından övgüyle söz ederek, finans organizasyonu içindeki çeşitli liderlik rollerine dikkat çekti. Olin ayrıca Kristine Kubacki’ye, özellikle güçlü bir yatırımcı ilişkileri fonksiyonu oluşturması ve Wabtec’in stratejisini ve değerini finans camiasına etkili bir şekilde iletmesi konusundaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Liderlik değişimi, Wabtec’in yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya odaklanarak kendisini demiryolu sektöründe lider olarak konumlandırmaya devam ettiği bir dönemde gerçekleşti. Geçmişi 150 yılı aşan Wabtec, ABD’de ve dünya genelinde sıfır emisyonlu bir demiryolu sistemine ulaşma vizyonuna bağlı kalmaya devam ediyor.

Bu duyuru Wabtec Corporation tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu