Yaşam

Yazın hitleri belli oldu

İSTANBUL (İGFA) – Yaz sıcakları nihayet kendini göstermeye başlarken Spotify, yılın merakla beklenen aylarında dinleyicilere eşlik edecek müziği açıkladı. Hem Türkiye’de hem de dünyada yazın favorisi olmaya aday şarkılardan oluşan Summer Hits listesi ile müzikseverler rap, pop, rock, elektro pop ve hatta country esintileri arasında gezintiye çıkıyor. Öte yandan Spotify bu yaz bir yeniliği daha duyurarak kullanıcıları Yaz Sıcağı Haritası ile tanıştırdı. Etkileşimli ve gerçek zamanlı Yaz Sıcağı Haritası, kullanıcılara 100’den fazla ülkede en çok dinlenen yaz müziğine anında erişim sağlar.

Yaz sezonunda Türkiye’de kullanıcıların kulaklarının pasını silmeye hazırlanan Spotify’ın açıkladığı “Yaz Hit’leri” listesinde Sefo CAR’la, Buyruk Can İğrek Çağrı’yla, Hadi, Güneşle Gel benimle, Zeynep Bastık ile Eyvah, Sen Dönüyor Kadar, Murda ve Hadise gibi sanatçılar ve çok daha fazlası var. Öte yandan Murat Boz’un yeni teklisi Derin Konular ve Gazapizm’in yeni bölümü We Couldn’t Repeat Dans da Summer Hits listesinde yer alan ve bugün prestijli çıkışlarını yaptı. Dünya sahnesinin tanınmış isimlerinin yer aldığı Türkiye’nin “yaz hitleri”nin ortasında Barbie film müziklerinden Dance the Night ile Dua Lipa ve Flowers ile Miley Cyrus var.

Yazın tüm dünyada müzikseverlerin favorisi olması beklenen Spotify’ın duyurduğu 2023 Yazın Şarkıları’nın ortasında Calm Down ve Rema ve Selena Gomez, Cruel Summer ve Taylor Swift gibi isimler, WHERE O GİDER ve Bad Bunny. bulunur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu