Haber

Polis olma hayali kuran gençlerden ücretsiz hazırlık kurslarına ilgi

ilçe gençlik ve sporMüdürlükler bünyesinde açılan Polis Özel Harekat (PÖH), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Beden Eğitimi ve Spor Okulu’nun (BESYO) hazırlık kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinin gözetiminde verilen kuşlarda; kuvvet, dayanıklılık, hız eğitimi ve parkur eğitimi. Kursları yakından takip eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Koçlarımızla birlikte gençlerimize hayallerini gerçekleştirmeleri için gerekli desteği veriyoruz. Gençlerimize bu kursları ücretsiz veriyoruz. Antrenörlerimiz gençlere parkur hazırlıyor ve onlara farklı bir formda beden dili eğitimi veriyor. Sporu seven gençlerin yoğun bir şekilde bu kursa katılmasından memnunuz, “Gençlerimize tamamen ücretsiz eğitim veriyoruz. Kondisyonlarını yükseltmek için yoğun bir antrenman programımız var. Böylece kurs süresini kısaltmayı hedefliyoruz. Bu zamana kadar hoş başarılar elde ettik. Bundan sonra da böyle olması için çalışıyoruz” dedi.

“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”

İl Müdürü Arif Özsoy; Gençlere destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Gençlerimiz en büyük teminatımızdır. Onlar güçlü bir Türkiye’nin mimarlarıdır, bugünümüzün ve yarınımızın temel taşlarıdır. Van’da var gücümüzle çalışıyoruz.” gençlerimizin kendilerini en doğru şekilde geliştirebilecekleri ve gerekli imkanlardan yararlanabilecekleri bir görev olduğunu bir kez daha gururla anıyoruz.Müdürlük olarak gençlerimizin yanında olmaktan her zaman mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şimdiden sınava girecek olan gençler” dedi. – KAMYONET

kagithaneajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu