Haber

Yalova Valisi Erol’un Mesajı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Yalova Valisi Muammer Erol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Erol yaptığı açıklamada, değerli ve etkin bir denetim organı konumuyla demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının gücünü kamuoyundan aldığını ve halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağladığını hatırlattı. bilgi.

Milletin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşın haber ve haber alma ihtiyacının doğru bir şekilde karşılanmasına vesile olan gazetecilerin, ülkenin demokratikleşme sürecine büyük katkı sağladığına değinen Erol, şu açıklamaları yaptı:

“Zor şartlar ve imkanlar altında milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, aynı zamanda yerli ve milli değerlerimizin tanıtılmasında da çok değerli bir görev ifa etmektedirler. Basın mensuplarımızın en değerli vasıfları habercilik ve yayın yapmaktır. tarafsız ve bağımsız bir şekilde, gücünü halktan, gerçek bilgilerden alarak, elde ettiği haber ve bilgileri objektif, ahlaki ve ilkeli bir şekilde kamuoyuna yansıtmak.Medyanın ülke sorunları başta olmak üzere her soruna sağduyulu yaklaşması ve sağduyulu tavrın milli bilincimizin sıhhati ve demokrasimizin güçlenmesi açısından büyük değer taşıdığına inanıyorum. İlimizin ve ülkemizin kalkınması için kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder, Türkiye’de çalışan tüm gazetecilerimizi tebrik ederim. her zaman ve her fırsatta devletinin, milletinin ve bayrağının yanında olan ilimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederiz.”

koyulhisar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu