Teknoloji

Jahrein ve PintiPanda Tartışmasında Yeni Perde: Lanetler Uçtu, İşler Değişti

Ünlü yayıncılar PintiPanda ve Jahrein arasındaki açmazı bilirsiniz. Hemen her fırsatta birbirlerine yük olan ikili bu kez adaylık, davalar ve eski meseleler üzerinden karşı karşıya geldi. İkilinin tartışmasında ağır küfürler havada uçuştu.

Tartışmanın yeni aşaması, PintiPanda’nın bu gönderisiyle başladı.

Bir süredir yaptığı paylaşımlarla gündem yaratan PintiPanda’nın seçim atmosferiyle gerginleşen bu tweeti, ikilinin arasındaki gerilimi yeniden alevlendirdi.

PintiPanda’nın hükümet değişikliği talebini devam eden bir vergi davasını örnek göstererek ilişkilendiren Jahrein, tartışmanın fitilini ateşledi.

Tartışma, Jahrein’in yayında yaptığı çirkin küfürlerle değişti. PintiPanda’nın annesine lanet okuyan Jahrein, Panda’ya rastgele bir siyasi partiden para aldığını kanıtlayabilirse kendini öldüreceğini de söyledi.

PintiPanda bu yayının ardından yayın bölümünü paylaşarak olayları kendi tarafında takipçileriyle paylaştı.

Söz konusu vergi davasının kendisi tarafından açıldığını belirten PintiPanda, Jahrein’e yayıncının yayın sırasında yaptığı eleştirilerin ardından ateşkes tweet’i attığını ancak Panda’nın yayını kapatırken bu tatsız sözleri söylediğini söyledi.

Yanıt alan ağza alınmayacak küfürlerin ardından Jahrein, PintiPanda’nın bu paylaşımı altında PintiPanda öncülüğünde kurulan sayfalardan birinin yanıtını retweet ederek eleştirilere yanıt verdi.

PintiPanda yaptığı yayında tüm öfkesiyle kamera karşısına geçti. Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu üzerinden Jahrein’i mürted olmakla suçladı.

Hemen ardından Jahrein’e geçmişte Akşener hakkında söylediklerini tweet’leriyle hatırlatarak, “Bu arada sorularım retorik, yani cevabını hepimiz biliyoruz. Akşener’e hakaret edenler silmeye başlasın.” diziden tweetler. Görmemiş gibi yapıyoruz. Tutarlılıkta Jahrein gibi olun.”

Jahrein ise muhalefet seçimi kazanana kadar ateşkes ilan ettiğini Twitter hesabından duyurdu.

Eleştirilerine seçimin kazanılmasından 24 saat sonra yeniden başlayacağını söyledi.

PintiPanda ise yayını sırasında Jahrein’in bu hamlesini savunan bir bölümünü paylaştı.

Ancak konu PlayStation Türkiye ofisinin kapanması ve Jahrein’in siyasete dair eski tweetleri üzerine yeniden “R yapma” sorununa geldi.

PintiPanda bu video ile Jahrein’in suçlamalarına son verdi.

İşlerin iyice karıştığı hatta çirkinleştiği tartışma, PintiPanda’nın bu tweet’iyle en azından şimdilik ara vermiş gibi görünüyor.

Jahrein bu eleştirilere şimdilik yanıt vermezken PintiPanda’nın paylaşımları altında kendisini savunan kişilerin bazı yorumlarını beğenmeye ve retweetlemeye devam ediyor.

geredehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu