Haber

Nilüferli futbolcular sezona hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) görev yapan Nilüfer Belediyesi Futbol Spor Kulübü, ekim ayında başlayacak 2023-2024 dönemi öncesi hazırlık maçında İznikspor ile karşılaştı. 1-1 sona eren karşılaşmaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), rakibini kendi evi İbrahim Yazıcı Stadı’nda ağırladı. Özel bir maç olmasına rağmen karşılaşmayı 400’e yakın futbolsever tribünlerden izledi. Nilüfer Belediye FSK Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla, ilk yarıda 4-1-3-2’lik çift vuruş sistemiyle takımını sahaya çıkardı. Maçın ilk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 35. dakikasında Nilüferli Barış topu ağlara gönderdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Teknik direktör Batalla ikinci yarıda ilk 11’in tamamını değiştirerek takımını 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıkardı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte her iki takımın da hücum futbolunu tercih etmesiyle seyirciler maçı bol ve heyecanla izlemeye başladı. Ceza sahasında yaşanan kaosta Nilüferli Sercan ters vuruşla topu kendi kalesine göndererek karşılaşmayı 1-1’e eşitledi. Golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Nilüfer oyuncuları, bariz durumları gole çeviremedi ve maç sona erdi.
1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Nilüfer Belediye FSK, 13 Ekim 2023 Çarşamba günü İbrahim Yazıcı Stadı’nda hazırlık maçında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu