Sağlık

Türkiye Sigorta’dan Riskli Hastalıklara Özel Kampanya

Türkiye Sigorta’dan Riskli Hastalıklara Özel Kampanya

Türkiye Sigorta, Riskli Hastalıklar Sağlık Sigortası’nda 15 Kasım’a kadar yüzde 25 indirim sunuyor. Kampanya kapsamında sigortalılara, Riskli Hastalıklar Sigortası teminatı kapsamındaki riskli hastalıklardan birine yakalanmaları durumunda sigortalıya tazminat ödenirken, 15 Kasım’a kadar kadınlara da tazminat ödeniyor. 40 kişi ücretsiz Mamografi hizmetinden, erkekler ise PSA testinden faydalanabilmektedir.

Türkiye Sigorta, insan hayatını önemli ölçüde etkileyen, tedavi maliyetleri yüksek ve yaşam kalitesini düşüren riskli hastalıklara yönelik tedavi ve ek sigorta paketleriyle paydaşlarını her zaman destekliyor; Kadına Özel Riskli Hastalıklar Sigortası, Riskli Hastalıklar Tedavi ve Destek Sigortası ile Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası’ndan yararlananlara 15 Kasım’a kadar yüzde 25’e özel indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya döneminde bu sigortalardan 18-59 yaş arası bireyler yararlanabilir.

Türkiye Sigorta’nın düzenlediği özel indirimli Riskli Hastalıklar Sigortası ürünleri arasında kanser, kalp krizi ve organ nakli gibi teminatlar yer alıyor. Kadın Riskli Hastalıklar Sigortası, rahim ağzı kanseri, meme kanseri gibi kadınlara özel riskli hastalıkları teminat altına alıyor. Paketlerden rastgele birini satın alan 40 yaş ve üzeri bireylere Mamografi ve PSA Testi hizmetleri de ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu